Ben jij al op de hoogte?

Argentum* is terug van niet weggeweest. Na een gezamenlijke conclusie van Ucility en Argentum (partners in Argility) dat samenwerking voor beide partijen beter is dan fuseren, is Argentum weer terug op de markt onder eigen naam en regie. Even een kleine opfrisser van het geheugen, wie zijn wij ook alweer?

Wij zijn Team argentum*, oplossers in mensgerichte werkomgevingen. Terug van nooit weggeweest en ook weer daar waar het moet zijn. De mens centraal in de werkomgeving, maar dan vanuit de gedachte dat we nu in 2023 leven. Onze horizon? Heel Nederland gelukkig naar hun werk laten gaan, zodat wij aan het eind van de dag weer gelukkig naar huis kunnen gaan.

Met haar meer dan 20 jaar ervaring in de markt van huisvesting, facility management en organisatieontwikkeling staan wij met frisse energie klaar voor mooie uitdagingen op deze gebieden. Als projectmanager, maar ook als adviseur en interim-manager. Ons team is momenteel flink aan het uitbreiden met nieuw jong talent, aangevuld met mensen die veel ervaring hebben. We zijn overigens nog op zoek naar mensen. Check daarom ook onze vacatures.