Betrokken bij huisvesting

“Richt binnen 3,5 maand een casco etage van 800 m2 in en integreer daarbij de verschillende processen ter ondersteuning van het rijdend NS-personeel zoals flexplekken, servicebalie, vergader- en pauzeruimtes en dienstverlening.” Namens Vebego Facility Solutions vervulden wij als Argentum de rol van projectmanager.

Het project in beeld

Zo prettig mogelijke werkomgeving

Het bouwteam kreeg de verantwoordelijkheid om naar eigen expertise en ervaring een zo prettig mogelijke werkomgeving te realiseren. Het was vooral deze werkwijze die aansluit op de visie van Argentum. Het was aan onze collega om de verbindende spil te zijn en eindgebruikers, leveranciers en opdrachtgever te verbinden. Onze projectmanager was verantwoordelijk voor de gehele facilitaire keten (horeca, schoonmaak, watervoorziening, beveiliging en ICT inclusief AV-middelen), het verhuisplan, de planning, de uitvoering en de financiën.

Eigenaarschap bouwteam

Het resultaat is een volledig opgeleverde etage waarin management, rijdend personeel en (facilitaire) ondersteuning op een prettige manier samenwerken en de huisvesting aansluit op de behoeften op de werkvloer. De manier van samenwerken in het bouwteam, het eigenaarschap en uiteraard het eindresultaat is door NS als zeer prettig ervaren. Deze projectconstructie passen wij ook graag bij andere projecten toe. Uiteindelijk heeft er een overdracht plaatsgevonden naar het facilitaire team.

"Interesse gewekt? We vertellen je graag meer over deze opdracht en onze gedachtegang rondom dergelijke projecten."

— Wessel van Soest, Transitiemanager